VESTI


Užice, 20. Decembar 2012.
S A O P Š T E NJ E

Iz  godine u godinu u Srbiji se beleži enorman rast povređene dece od petardi,a ono što posebno brine jeste činjenica da je među povređenima veliki broj onih sa trajnim invaliditetom.
       Najčešće se povređuju deca između pet I sedam godina, a adolescenti od četrnaest do osamnaest godina najčešće postaju invalidi.
       Imajući ove statističke podatke u vidu Savet...u, 20. Decembar 2012.
Užički centar za prava deteta realizuje projekat „I roditelji se pitaju“ koji za cilja ima formiranje i osbaživanje Saveta roditelja grada Užica. Savet roditelja grada Užica je osnovan u oktobru 2012. Ponosni smo šta smo šta su roditelji uradili i inicirali za ovako kratak period:

KRATAK PRIKAZ  AKTIVNOSTI SAVETA RODITELJA GRADA UŽICA
1. Otvaranje FB stranice   - otvorili smo stranicu Saveta roditelja grada Užica na Fejsbuku, smatrajući da...


Užice, 4. Decembar 2012.
Užički centar za prava deteta, organizovao je  panel diskusiju  na temu Inkluzivno obrazovanje u Užicu, 4. decembra 2012. godine u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, čiji je cilj  predstavljanje razvoja i izazova inkluzivnog obrazovanja u lokalnoj zajednici.

Panel je organizovan u sklopu  projekta „Građansko društvo za inkluzivno obrazovanje – obrazovanje po meri deteta“, koji  realizuje Užički...